Samspel med kunden vid tjänster inom piano, flygel och dragspel

När du tagit kontakt med Pianoteknik i Varberg kommer jag och tittar på ditt instrument och lyssnar på dina önskemål och behov. Med min långa erfarenhet och auktoriserade utbildning har jag möjlighet att både stämma, reparera och ge service och underhåll på piano, flygel och dragspel.

Stämning, service och reparation med kunden i centrum

Jag kan ta emot ditt dragspel hemma hos mig. Passar det bättre kan jag även komma hem till dig och titta på ditt instrument. Vanligt är att du som kund lämnar in det hos någon av de butiker jag samarbetar med.

Jag kan också se om ditt piano eller flygel är rätt placerat och om det finns behov av ett klimataggregat av något slag. Jag vill både dig och ditt instrument det bästa. Att få tonerna och klangen att ljuda till belåtenhet är som ljuv musik i mina öron.

Din pianostämmare i Halland och södra Sverige

Jag är verksam i hela Halland i städer som Laholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. Kunderna finns i dagsläget även i Göteborgsområdet, Kinna, Borås, Gislaved och Gnosjö.

Bland kunderna som vill ha hjälp med stämning, service eller reparation finns privatpersoner, företag, Svenska kyrkan och kantorer, skolor och andra instanser i kommunen samt andra myndigheter.

Välkommen att kontakta Pianoteknik i Varberg